PERSONVERNERKLÆRING ABLETEXT™

Sist oppdatert: 29.08.2022
Personvernerklæringen beskriver hvilke personopplysninger vi samler inn ved kjøp og lisensiering av våre produkter og tjenester, samt hvordan vi behandler disse.
Ved å kjøpe og bruke, AbleText™, bekrefter du å ha lest, forstått, og samtykker til innholdet i denne erklæringen.

PERSONOPPLYSNINGER OG ANSVAR

Behandlingsansvarlig:
AbleCon AS
Trudvangveien 67
3117 TØNSBERG
E-post: post@ablecon.no
Telefon: +47 40082011

Personvernombud:
Egil Edwin                                                  Arnfinn Kalvenes
Synspedagog                                              Daglig Leder
E-post: egil@ablecon.no                           arnfinn@ablecon.no

Vi samler ikke inn navn- og kontaktinformasjon om våre kunder. Vi vet som regel ikke hvem brukeren av våre produkter er. Dersom AbleCon AS har fått oppdraget med å installere og gi enkel opplæring i bruk av hjelpemiddelet, kan våre fagfolk gjennom dette få vite hvem brukeren er, men denne informasjonen lagres ikke hos AbleCon AS.

KONFIDENSIALITET OG SIKKERHET

Siden ingen dataoverføringer over Internett er 100 % sikre, kan vi ikke garantere eller innestå for sikkerheten til noen form for opplysninger du sender til oss.
Du står selv ansvarlig for å implementere hensiktsmessige sikkerhetstiltak ved bruk av AbleText™.
AbleCon AS er ikke ansvarlig for opplysninger du velger å lagre personlig, ved hjelp av våre tjenester, og vi kan ikke garantere for konsekvenser som følge av sikkerhetsbrudd.

SENSITIVE PERSONOPPLYSNINGER

Bruk av AbleText™ krever ikke at det oppgis sensitive og konfidensielle personopplysninger. Registrering av slike personopplysninger i Ablecon AS sine grensesnitt er ikke tillatt, og skal ikke oppgis til AbleCon AS under noen omstendigheter.

PRODUKTSPESIFIKKE PERSONVERNERKLÆRINGER

Ablecon AS utvikler i dag flere forskjellige tekniske hjelpemidler og fjernundervisningssystemer, som er nokså forskjellige når det kommer til personvern og datasikkerhet. Vi har derfor laget egne personvernerklæringer knyttet opp mot noen av disse systemene.
Dersom du benytter, har kjøpt eller lisensierer noen av disse produktene, les den erklæringen som er gjeldende for ditt produkt:  ablecenter.no/personvern.

ENDRINGER I PERSONVERNERKLÆRINGEN

Kunden aksepterer at AbleCon AS forbeholder seg retten til å gjøre endringer i Personvernerklæringen fortløpende.